مطلبی توی سایت سوزنیران راجع به درمان بیماری های روماتولوژیک خوندم و گفتم شاید به درد شما هم بخوره :

تاثیر درمانی طب سوزنی بر بیماری های رماتولوژیک

طبق تحقیقات انجام شده، با توجه به تاثیر ضدالتهابی که طب سوزنی دارد، می‌توان گفت تاثیرات بسیار مثبتی در درمان بیماری‌های روماتیسم دارد. مانند درمان میگرن با طب سوزنی علاوه بر این بهبود بخشی سیستم ایمنی بدن که از دیگر تاثیرات طب سوزنی می‌باشد، از جمله ویژگی‌هایی است که باعث می‌شود طب سوزنی را به عنوان روش درمانی در نظر بگیریم.

طب سوزنی به خوبی می تواند درد را در بیمار کنترل کرده و موجب کاهش محدودیت حرکتی مفاصل شود. یکی از عوامل موثر در میزان تاثیر طب سونی، زمانی است که فرد به پزشک مراجعه می‌کند.  برای مثال در نوعی از بیماری رماتیسم که جوانان به آن مبتلا می‌شوند  (JRA)، هرچه زودتر به پزشک مراجعه شود بهتر است.

آرتریت روماتیسمی و طب سوزنی

این بیماری باعث احساس درد شدید می‌شود. از دیگر علائم آن نیز می‌توان به احساس خستگی و کسالت، طب و غیره اشاره کرد. طب سوزنی با افزایش ترشح آندروفین به تسکین درد ناشی از این بیماری کمک کرده و آن را بهبود می‌بخشد. به خاطر داشته باشید که اگرچه داروهای مسکن زیاد و بسیار قوی موجوداست، اما عوارض ناشی از آن‌ها معمولا بسیار خطرناک و گریپذیر است. اما طب سوزنی بدون داشتن هیچ گونه و عوارض و فقط با تاثیر بر دستگاه عصبی بدن به بهبود درد ناشی از بیماری کمک خواهد کرد.

آرتریت روماتیسمی و طب سوزنی

در مورد بقیه بیماری‌های رماتولوژیک مانند اسپوندیلیت آنکیلوزان، لوپوس، سندروم بهجت، RA و … که بیماران در سنین پاییننیز ممکن استبه آن‌ها دچار شوند، درمان با طب سوزنی ممکن نخواهد بود؛ اما می توان با کمک طب سوزنی شدت حملات و عوارض بیماری را کم کرد. به دلیل تاثیر مثبت طب سوزنی در بهبود گردش خون و افزایش کرتیزل است که آن را به عنوان یک روش درمانی برای این بیماری‎ها در نظر گرفته‌اند.

اگر چه طب سوزنی را نمی‌توان به عنوان یک درمان قطعی برای این بیماری‌های رماتولوژیک در نظر گرفت، اما با توجه تاثیر مثبت آن در تسکین درد، آن هم بدون هیچ گونه  عوارض جانبی می‌توان گفت یکی از روش‌های خوب برای درمان و کاهش درد این نوع بیماری هاست.

اگر به یکی از انواع بیماری‌های مطرح شده مبتلا هستید، می‌توانید با مراجعه به سوزنیران گامی برای سلامتی خود بردارید. با توجه به درد و التهاب ناشی از بیماری‌های رماتولوژیک پیشنهاد ما به شما استفاده از طب سوزنی برای درمان آن‌هاست. با خیالی آسوده انتخاب کنید و درمان شوید.

درمان چاقی و کاهش وزن با امبدینگ شکم

بیماری های روماتولوژیک

درمان سردرد با طب سوزنی

طب ,سوزنی ,بیماری ,درمان ,درد ,تاثیر ,طب سوزنی ,ناشی از ,با توجه ,است که ,بیماری های

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

تبلیغات در اینستاگرام بخوانیم، بدانیم کرونا پدیا تاسیسات شیرآلات و اتصالات من تلاش میکنم پس هستم انتشارات هدهد ♥️❤️♥️**4wD**♥️❤️♥️ قدح ghadah.blog.ir تحلیل بازار بین المللی اقیانوس طلایی